Onderbouwles over winter in het bos

Inclusief augmented reality

Les over Winter in het bos 

Een echte ijsbeer in jouw klas!

Buiten is het koud, de bomen zijn kaal, het is winter geworden. De dieren in het bos bereiden zich voor op de wintertijd. En de ijsbeer? Die staat in jouw klas waar het heerlijk warm is.

Met deze les leren de kinderen over de dieren in het bos, die op verschillende manieren overwinteren. Beer Bas neemt de kinderen mee in zijn zoektocht in de interactieve PowerPoint presentatie. Daarna staat de ijsbeer voor de kinderen in de klas. Tot slot gaan de kinderen het geleerde verwerken in een spelletje of andere opdracht. De les bestaat uit 3 delen: kennis (je ontvangt een interactieve PowerPoint presentatie), ervaren met Augmented Reality (je vindt een QR-code in de handleiding) en werkvormen (beschrijving en bijlagen in de handleiding).

Uniek is de inzet van Augmented Reality (AR) dat eenvoudig te gebruiken is. Hiermee staat de ijsbeer voor je in de klas, je kunt er echt omheen lopen, aan alle kanten en van dichtbij bekijken. Door op de hotspots te klikken horen de kinderen weetjes en opdrachtjes over de ijsbeer. Met deze les haal je de echte wereld de school in. De QR-code is 6 maanden bruikbaar. Wil je liever langer gebruik maken van de AR, neem dan een AR-schoollicentie. Informeer naar de mogelijkheden.

Meld je aan en ontvang direct in je mail:

·         Handleiding onderbouw.

·         Interactieve PowerPoint presentatie.

Voor de AR omgeving heb je een tablet, IPad of ander device nodig. Bekijk de devicechecker of jouw device geschikt is voor Augmented Reality

Veel plezier met deze lessen in de ‘echte wereld’!
 


Aankoop Les over Winter in het bos

€ 7,50 (exclusief BTW)