Middenbouwles over Planeten

Voor de middenbouw van de basisschool
Inclusief Augmented Reality

Middenbouwles over Planeten
Planeten hangen in jouw klas! Het kan met deze toffe les!

Planeten in het zonnestelsel is het onderwerp van deze les. Dat wekt nieuwsgierigheid om te leren, ontdekken en zelf te ervaren. Dat doen de kinderen met deze les!

De les bestaat uit 3 delen: kennis (je ontvangt een interactieve presentatie), ervaren met Augmented Reality (je vindt een QR-code in de handleiding) en werkvormen (beschrijving en bijlagen in de handleiding).

Uniek is de inzet van Augmented Reality (AR) dat eenvoudig is te gebruiken. Hiermee hangen 8 planeten ineens in jouw klas. Je ziet de planeten in 3D, je kunt er echt omheen en tussendoor lopen en aan alle kanten bekijken. De raketjes zijn hotspots waarop je kunt klikken, de audio vertelt kennis over planeten en geeft korte opdrachtjes.

Met deze les haal je de echte wereld de school in. Een extra dimensie waardoor kinderen naast leren en oefenen ook zelf ervaren. De QR-code is bruikbaar gedurende schooljaar 2019-2020. Kortom een unieke les, succes is verzekerd in de groep.

Meld je aan en ontvang direct in je mail:
• Handleiding voor leerkrachten middenbouw.
• Interactieve presentatie over planeten voor de kinderen.

Voor de AR omgeving heb je een tablet, iPad of ander device nodig. Bekijk de devicechecker of jouw device geschikt is. 

Veel plezier met deze les in de ‘echte wereld’!

Houd onze website ook in de gaten: maandelijks zijn er nieuwe AR lessen beschikbaar voor alle bouwen van de basisschool.


Aankoop Middenbouwles Planeten

€ 9,50 (exclusief BTW)