Les over muziekinstrumenten

Voor kinderen van 3 t/m 7 jaar inclusief Augmented Reality
 

AR les over muziekinstrumenten

Een echt drumstel in de klas! Het kan met deze toffe les!

Muziek hoor je overal om je heen. Maar hoe wordt muziek gemaakt? Welke instrumenten hoor je in de muziek? Tijdens deze les maken de kinderen kennis met muziekinstrumenten uit een band (gitaar, keyboard en drumstel).

De les bestaat uit drie onderdelen. Een bijzonder onderdeel van deze les is het gebruik van Augmented Reality (AR). AR is eenvoudig te gebruiken. De kinderen leren meer over een drumstel door het in 3D te ervaren. Ze leren over onderwerpen die je normaal niet zo eenvoudig de klas in haalt. Tijdens deze les kunnen de kinderen een drumstel bekijken van alle kanten. Ze kunnen er omheen lopen en de trommels en bekkens van dichtbij bekijken. Bij het drumstel vinden de kinderen muzieknoten, wanneer je op deze muzieknoten tikt, geeft een voice-over meer informatie over het drumstel.

De QR-code is zes maanden bruikbaar. Wil je gebruik maken van al onze AR-lessen? Neem dan een AR-schoollicentie, deze bestaat uit een bibliotheek met 100 AR-lessen.

Voor de AR omgeving heb je een tablet, iPad of ander device nodig. Bekijk de devicechecker of jouw device geschikt is voor Augmented Reality.

Bestel hier en ontvang direct in jouw e-mail:

- Een duidelijke handleiding met uitleg en werkvormen

- Een interactieve PowerPoint presentatie

 

 


Aankoop AR les over muziekinstrumenten

€ 9,50 (exclusief BTW)