Les over Geschiedenis - De Fiets

Voor de onderbouw van de basisschool
Inclusief Augmented Reality

Les over de Geschiedenis - De Fiets

Een echte fiets van vroeger in jouw klas!

Leren fietsen is een vaardigheid waarmee kinderen kennismaken thuis en op het schoolplein. De fiets bestaat uit verschillende onderdelen. Met deze les leren de kinderen over de fiets van vroeger en nu.

De interactieve PowerPoint presentatie gaat in op verschillende fietsonderdelen in vergelijking met de fiets van vroeger. In de Augmented Reality space staat de fiets van vroeger ineens in je eigen klas. Tot slot gaan de kinderen het geleerde verwerken in een spelletje of opdracht. De les bestaat uit 3 delen: kennis (je ontvangt een interactieve PowerPoint presentatie), ervaren met Augmented Reality (je vindt een QR-code in de handleiding) en werkvormen (beschrijving en bijlagen in de handleiding).

Uniek is de inzet van Augmented Reality (AR) dat eenvoudig te gebruiken is. Hiermee staat de fiets van vroeger voor je in de klas, je kunt er echt omheen lopen en aan alle kanten en van dichtbij bekijken. Door op de hotspots te klikken horen de kinderen weetjes en opdrachtjes over deze fiets. De QR-code is 6 maanden bruikbaar. Wil je liever langer gebruik maken van de AR, informeer dan naar een AR-schoollicentie. Met deze les haal je de echte wereld de school in.

Meld je aan en ontvang direct in je mail:

- Handleiding onderbouw.

- Interactieve PowerPoint presentatie.

Voor de AR omgeving heb je een tablet, IPad of ander device nodig.
Bekijk de devicechecker of jouw device geschikt is voor Augmented Reality.

Veel plezier met deze lessen in de ‘echte wereld’!


Aankoop Les AR geschiedenis - De Fiets

€ 9,50 (exclusief BTW)