Les over het Kerstdorp

Voor de onder- en middenbouw van de basisschool
Inclusief Augmented Reality

Een compleet Kerstdorp in jouw klas! Het kan met deze toffe les!

Met deze les plaats je een compleet Kerstdorp in jouw klas. Kinderen leren woorden en rekenkundige begrippen rondom het versieren van de kerstboom, ervaren zij een heus Kerstdorp in de klas en gaan zelf aan het werk. De les bestaat uit 3 delen: kennis (je ontvangt een interactieve PowerPoint presentatie), ervaren met Augmented Reality (je vindt een QR-code in de handleiding) en werkvormen (beschrijving en bijlagen in de handleiding).

Uniek is de inzet van Augmented Reality (AR) dat eenvoudig te gebruiken is. Hiermee staat een compleet Kerstdorp ineens in jouw klas/groep. Je ziet huisjes, dennenbomen, een slee met pakjes, een sneeuwpop, je kunt echt door het dorp lopen en aan alle kanten en van dichtbij bekijken terwijl het begint te sneeuwen. Bovendien wonen in dit dorp 5 verhalenvertellers die een kerstverhaal aan elkaar doorgeven. Kinderen gaan op zoek naar de verhalenvertellers en genieten van het verhaal op weg naar de ontknoping bij de grote kerstboom. De QR-code is 6 maanden bruikbaar. Kortom een unieke les, succes is verzekerd in de groep.

Meld je aan en ontvang direct in je mail:

·         Handleiding voor leerkrachten onder- en middenbouw.

·         Interactieve PowerPoint presentatie.

Voor de AR omgeving heb je een tablet, IPad of ander device nodig. Bekijk de devicechecker of jouw device Augmented Reality ondersteunt.

Veel plezier met deze lessen in het Kerstdorp!

Houd onze site ook in de gaten: maandelijks zijn er nieuwe AR lessen beschikbaar voor alle bouwen van de basisschool.
 

 


Aankoop onder- en middenbouwles over het Kerstdorp

€ 9,50 (exclusief BTW)