Bovenbouwles over het Zonnestelsel

Voor de bovenbouw van de basisschool
Inclusief Augmented Reality

Bovenbouwles over het Zonnestelsel
Het Zonnestelsel hangt in jouw klas! Het kan met deze toffe les!

Het Zonnestelsel is het onderwerp van deze les. Dat wekt nieuwsgierigheid om te leren, ontdekken en zelf te ervaren. Dat doen de kinderen met deze les!

De les bestaat uit 3 delen: kennis (je ontvangt een interactieve presentatie), ervaren met Augmented Reality (je vindt een QR-code in de handleiding) en werkvormen (beschrijving en bijlagen in de handleiding).

 

Uniek is de inzet van Augmented Reality (AR) dat eenvoudig is te gebruiken. Hiermee hangt het Zonnestelsel ineens in jouw klas. Je ziet het Zonnestelsel in 3D, je kunt er echt omheen lopen en aan alle kanten bekijken. Met de klikbare hotspots vertelt de audio kennis over het Zonnestelsel en verschijnen er stellingen.

Met deze les haal je de echte wereld de school in. Een extra dimensie waardoor kinderen naast leren en oefenen ook zelf ervaren. De QR-code is bruikbaar gedurende schooljaar 2019-2020. Kortom een unieke les, succes is verzekerd in de groep.

Meld je aan en ontvang direct in je mail:
• Handleiding voor leerkrachten bovenbouw.
• Interactieve presentatie over het Zonnestelsel voor de kinderen.

Voor de AR omgeving heb je een tablet, iPad of ander device nodig. Bekijk de devicechecker of jouw device geschikt is. 

Veel plezier met deze les in de ‘echte wereld’!

Houd onze website ook in de gaten: maandelijks zijn er nieuwe AR lessen beschikbaar voor alle bouwen van de basisschool.


Aankoop Bovenbouwles Het Zonnestelsel

€ 9,50 (exclusief BTW)